Menu
0
https://www.van-asperen.nl/disclaimer
Meer informatie? Bel + 31 (0) 320 260 261
Winkelmandje
Zoeken

Disclaimer.
 

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle toegang tot, en het gebruik van, de website van Van Asperen Kleefstoffen ("de Van Asperen Kleefstoffen website"). Het gebruik van de Van Asperen Kleefstoffen website houdt volledige aanvaarding van deze voorwaarden door de gebruiker in.

De informatie op deze website wordt aangeboden zonder enige garantie of aansprakelijkheid aangaande de nauwkeurigheid of de volledigheid van de inhoud. Van Asperen Kleefstoffen besteedt de grootst mogelijke zorg aan de inhoud en actualiteit van deze website. Ondanks deze zorg, kan Van Asperen Kleefstoffen niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de informatie op deze website.

Van Asperen Kleefstoffen is in geen geval aansprakelijk voor enige rechtstreekse, incidentele, indirecte of gevolgschade, of eis tot schadevergoeding, voortkomend uit de toegang tot of het gebruik van de inhoud van de Van Asperen Kleefstoffen website.

In geen geval is Van Asperen Kleefstoffen aansprakelijk voor enige schade als gevolg van het onbruikbaar worden, gegevensverlies of winstderving rechtstreeks of middellijk voortkomend uit het gebruik of de prestatie van software, documenten, de levering of niet levering van diensten, of de informatie die op de Van Asperen Kleefstoffen website beschikbaar is.

Gebruik van de links in de Van Asperen Kleefstoffen website kan als gevolg hebben dat u de Van Asperen Kleefstoffen website verlaat. De websites die via deze links aan de Van Asperen Kleefstoffen website gekoppeld zijn, vallen niet onder de zeggenschap van Van Asperen Kleefstoffen. Van Asperen Kleefstoffen is niet verantwoordelijk voor de inhoud van enige website die op deze wijze aan de Van Asperen Kleefstoffen website gekoppeld is.

Alle intellectuele en andere eigendomsrechten, merken en handelsnamen (in de informatie) op de Van Asperen Kleefstoffen website zijn eigendom van Van Asperen Kleefstoffen en/of haar licentiegevers. Personen die tot deze informatie toegang hebben, kunnen hier op geen enkele wijze rechten aan ontlenen.

De verzender van enige communicatie aan de Van Asperen Kleefstoffen website, of anderszins aan de eigenaars van de Van Asperen Kleefstoffen website, is verantwoordelijk voor de inhoud en de informatie die de communicatie bevat, inclusief de waarheidsgetrouwheid en nauwkeurigheid ervan.

Van Asperen Kleefstoffen behoudt zich het recht voor deze disclaimer te herzien. Bezoekers zijn gehouden de consequenties van dergelijke revisies te aanvaarden. U dient daarom deze pagina iedere keer te bezoeken wanneer u de Van Asperen Kleefstoffen website bezoekt.
Op de Van Asperen Kleefstoffen website is de Nederlandse wetgeving van toepassing.