https://www.van-asperen.nl/privacyverklaring/__ft_39__NL
Meer informatie? Bel + 31 (0) 320 260 261
Zoeken
 
1

3M Extreme Sealing Tape

Iets waterdicht of esthetisch afsluiten?
3M introduceert met de 3M 4412N Extreme Sealing Tape een nieuwe manier van afdichten.

Bestel Direct

 

 
2

Nieuw!

Heldere stijlvolle veiligheidsbril gemaakt van Polycarbonaat. De flexibele pootjes zorgen er voor dat de comfortabele pasvorm zich nog meer aanpast aan het hoofd.

Bestel Direct

 

 

Privacyverklaring Van Asperen Kleefstoffen

_

 

Van Asperen Kleefstoffen bv, gevestigd aan Vaartweg 106 8243 PP Lelystad, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

Contactgegevens:

https://www.vanasperenkleefstoffen.nl 
Vaartweg 106
8243 PP Lelystad Nederland
Tel +31 320 260 261

B. van Asperen is de Functionaris Gegevensbescherming van Van Asperen Kleefstoffen bv. Hij is te bereiken via bart@vanasperenkleefstoffen.nl

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

Van Asperen Kleefstoffen bv verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
  • Gegevens over uw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type
  • Bankrekeningnummer

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@vanasperenkleefstoffen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Van Asperen Kleefstoffen bv verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Het afhandelen van uw betaling
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
  • Om goederen en diensten bij u af te leveren
  • Van Asperen Kleefstoffen bv verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte. 

 

Geautomatiseerde besluitvorming:

Van Asperen Kleefstoffen bv neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Van Asperen Kleefstoffen bv) tussen zit. Van Asperen Kleefstoffen bv gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

  1. ERP applicatie Order-Direct. Verwerken van orders, facturatie, producten en urenregistratie
  2. ERP applicatie Snelstart. Verwerken Facturatie.
  3. Intranet applicatie. CM Specialist Toegangsgegevens websites en webwinkels klanten. Versiebeheer.

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Van Asperen Kleefstoffen bv bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • Bedrijfsnaam  > 10 jaar > Orderhistorie, abonnementen en facturen kunnen inzien             
  • Adres > 10 jaar > Orderhistorie, abonnementen en facturen kunnen inzien 
  • Contactpersoon naam > 10 jaar > Orderhistorie, abonnementen en facturen kunnen opzoeken
  • Email > 10 jaar > Facturen mailen

 

Delen van persoonsgegevens met derden:

Van Asperen Kleefstoffen bv verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:

Van Asperen Kleefstoffen bv gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@vanasperenkleefstoffen.nl. 

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Van Asperen Kleefstoffen bv zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Van Asperen Kleefstoffen bv wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Van Asperen Kleefstoffen bv neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@vanasperenkleefstoffen.nl